Publicitat
Publicitat

Albert Pons defensa la tasca dels regidors de l'oposició

El Portaveu d'En Comú l'Escala, Albert Pons, defensa el paper dels regidors de l'oposició en la gestió municipal. Tot i no tenir la capacitat per decidir de qui governa explica que pot influir a l'hora de prendre decisions.

El Portaveu i únic regidor d'en Comú l'Escala al consistori escalenc considera que part de la ciutadania no té ben entesa la funció d'un regidor de l'oposició, tingui la representació que tingui el seu grup.Ho relaciona amb les persones que es troba pel carrer i que li comenten algun tema.Explica que li toca fer pedagogia.Els comuns segueixen demanant que es municipalitzin serveis bàsics com la neteja o el servei d'aigua potable.A part de considerar que sortiria més barat s'incideix en més control en la gestió.

Demana a l'equip de govern que compleixi la llei, i que abans de licitar qualsevol d'aquest serveis s'ha de fer un informe demostrant amb xifres que li sortiria més econòmic al municipi.

Són declaracions que formen part del programa La Casa de la Vila de Canal 10 d'aquesta setmana, on també parlava d'habitatge, d'educació o de Serveis Socials, entre d'altres. El podeu veure íntegre a la carta a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar