El juvenil del FC l'Escala està signant un inici espectacular (4-0)

El juvenil del FC l'Escala, que és entrenat per Botxi Minic, conserva la primera posició del grup 13 de Primera Divisió després de vèncer en el derbi altempordanès contra el Base Roses. Aquesta lliga està essent molt igualada, ja que l'Escala, Peralada i Olot tenen els mateixos punts (19).

No tenen rival. El juvenil del FC l'Escala continua a la primera posició del grup 13 de Primera Divisió després d'adjudicar-se el derbi altempordanès de dissabte a la tarda contra el Base Roses per un clar 4 a 0. Els de Botxi Minic sumen ja sis victòries i un empat en el setè enfrontament del curs i compten amb 19 punts, mateixa puntuació que Peralada i Olot.

Dos gols van venir a la primera part i els dos restants van ser a la segona. Al primer acte marcaven Antonio Montenegro, en el minut 22, i Anas Ethari, en el 28.

I a la segona part, Martí Montsuér feia el 3 a 0 en el minut 74. Les aspiracions del Base Roses amb aquest resultat eren ja impossibles. I dos minuts després, en el 76, Lamin Jabbie, tancava una gran tarda.

Recordem que l'equip porta 6 victòries i 1 empat. Va guanyar contra la Vall del Ter, Porqueres, Gironès, Celrà, Puf i Base Roses i que va empatar a 1 contra les Preses.

El més positiu de la jornada és que s'han sumat els tres punts i que el Banyoles ha perdut. Amb aquesta combinació l'equip de Botxi ja depèn d'ell mateix. Precisament, el Banyoles és el pròxim rival de l'Escala.

El partidàs serà dissabte a les 4 de la tarda.