Empat agredolç del FC l'Escala contra la UE Vic (1-1)

El FC l'Escala torna a sumar després de dues derrotes consecutives. Els de Sepu empaten a 1 contra el Vic, que aterrava en el Nou Miramar, en el seu millor moment del curs. Musa Fatty, per part local, i Gerard Verdaguer, per part visitant, han estat els golejadors. Ivan Toribio, Musa Fatty i Sergi Ramírez, lesionats.

Empat agredolç del FC l'Escala contra el Vic. Empat a 1. Es repeteix el marcador del 27 de setembre de 2015. Els dos gols del partit va venir a la represa.

En el minut 62, el jugador gambià del FC l'Escala, Musa Fatty, posava l'1 a 0. El dorsal 17 s'estrenava com a golejador superant la porteria d'Albert Reig. L'alegria del conjunt local va durar 9 minuts.

En el 71, el capità de l'Escala, Sergi Ramírez, tocava la pilota amb la mà i l'àrbitre va assenyalar penal. Gerard Verdaguer, Peque, no fa fallar des dels 11 metres.

En el minut 82, Argi va estar molt atent en aquesta jugada i va poder treure aquesta pilota a Adrià Balagué.

I tres minuts després, en el 85, Lluís Baldeh treia una falta, la tocava amb el cos Ayoub Haiba, impacta al peu de Reig, li cau a Jam Baldeh aquest envia la pilota a fora. Era la jugada del 2 a 1.

{{ tall Gil Bertrana, jugador de la UE Vic }}

La pròxima cita, al camp del líder Girona B, exequip de Botxi i Pau Ribas. Els gironins arribaran a la cita havent guanyat per 0 a 2 a l'estari del Mollet.