Publicitat
Publicitat

Le Mans 66 arriba als cinemes

Arriba als cinemes Le Mans '66,una de les pel´licules més esperades, amb mat Damon entre els protagonistes. S'estrenen també Si yo fuera rico i La casa del terror.

Una película basada en fet resl, Le Mans 66, és l'estrena més destacada de la setmana.Està basada en la vida del visionari dissenyador americà de cotxes Carroll Shelby i en l'entrepit pilot britànic Ken Miles.Tos dos s'enfronten als obstacles corporatius, a les lleis de la física y als seus dimonis personals per construir un cotxe de carreres per la Ford.Ells van acabar amb el domini dels bòlits d'Enzo Ferrari a les 24 hores de Lemans l'any 1966.

Si yo fuera rico és una comèdia espanyola amb Àlex Garcia, Alexandra Jiménez, Adrián Lastra i Diego Martín.Seguin en la línia actual del cinema espanyol que fa versions  grans èxits d'altres països, s'opta per un remake d'un film francès del mateix títol.Tracta sobre un parat a l'atur que guanya una fortuna a la lotyeria.Decideix  amagar-ho al seu entorn fins que acabi el procés de divorci amb la seva dona i estalviar pagar-li la meitat del premi.Ell, però, segueix enamorat , i es capfica més quan veu que la seva dona es veu amb un altre home.

La casa del terror és una pel·lícula pels que els agrada passar una estona de por, un film que arriba amb retard ja que està inspirat en la nit de Halloween.Durant aquesta nit sis amics decideixen entrar a una casa que sembla els farà explotar al màxim les ànsies de passar molta por.Lanit es tronarà mortal quan vegin que alguns dels monstres es tornen reals.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar