Publicitat
Publicitat

Actuació integral a carrers i plaça de Sant Martí d'Empúries

Les males herbes, la grava i una mala evacuació de l'aigua de la pluja  han obligat a fer una actuació als carrers i a la plaça de Sant Martí d'Empúries, on s'hi posarà sauló. Les obres duraran dos mesos i tenen un pressupost de 70mil euros..

Anunci 0s

L'ajuntament de l'Escala ha iniciat aquesta setmana una actuació que afecta l'àmbit del nucli de Sant Martí d'Empúries.És un projecte que s'aprovava ara fa un any i que es pot començar a executar després de rebre els permisos d'Urbanisme, Cultura i Patrimoni.Tot l'espai està en zona considerada d'interès arqueològic, d'aquí que mentre durin les obres  hi haurà el seguiment d'un professional del jaciment Empúries.Entre d'altres s'actua als parterres d'alguns carrers i també a l'entrada del nucli.L'actuació més important, però, és a la plaça, que es rebaixarà uns 10 centímetres per aconseguir que l'aigua de la pluja no s'acumuli i desguassi carrers avall.Els restaurants de la zona han hagut de desmuntar temporalment les terrasses.

Es calcula que el conjunt de les obres estigui acabat en dos mesos.El pressupost que s'hi destina és de 70mil euros.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar