Publicitat
Publicitat

Quin jugador ha jugat més minuts? I quin té més targetes? Hi haurà algun fitxatge?

Han passat 10 jornades, 9 de reals, i ja hi ha jugadors del FC l'Escala que han superat els 700 minuts de joc. I de tota la plantilla n'hi ha tres que han estat titulars a cada enfrontament. I des de l'estiu s'han perdut cinc efectius, els últims Moha Chami i Arnau Gallardo. I de moment una cara nova: Pol Muniesa.

Marçal Saénz, Uri Sala i Ivan Toribio són els tres jugadors del FC l'Escala que han estat titulars en els 9 primers partits. Sáenz és el que més ha jugat fins al moment amb un total de 752 minuts disputats. 

El segueixen Ivan Toribio amb 729, Pau Ribas amb 723, Botxi amb 719, Argi 678 i Sergi Ramirez amb 633. El president considera que superar els 700 minuts en nou partits és excessiu.

 

Precisament, Bosch anunciava que segurament hi haurà algun fitxatge abans d'acabar l'any.

 

Des de l'estiu fins ara hi ha hagut un total de cinc baixes: els juvenils Koli Baldeh i Doudou i els jugadors Nil Congost, Moha Chami i Arnau Gallardo. 

I pel que fa al capítol de targetes, Argi és el jugador que en porta més. El defensa de l'Escala si veiés la cinquena targeta aquest diumenge contra el Vic no podria jugar al camp del Girona B, ja que en porta quatre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar