Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala perd a Mataró per culpa d'una falta directa (2-1)

El FC l'Escala torna a perdre al camp del Mataró. Els escalencs perden 2 a 1 i encaixen la segona derrota seguida. Cal recordar que l'equip escalenc no se li dona ve el camp maresmenc. El 13 de març de 2016, l'Escala va perdre per 3 a 1 i aquella mateixa setmana l'entrenador Pitu Batlle va ser destituït.

El FC l'Escala torna de Mataró amb les mans buides. Una falta directa de l'equip maresmenc al 85 va condemnar a l'Escala. Els Mataró van guanyar 2 a 1. Els de Sepu encaixen la segona derrota seguida i la cinquena derrota del curs. Una setmana més, moltes arribes, però poc encert.

El primer gol venia en el minut 41. Samuel Bayon superava la porteria de Moha Chaoui.

En el minut 71, Jam Baldeh posava l'empat a 1. Marçal Saénz treia aquesta falta i el nou de l'Escala rematava a la perfecció.

I a les acaballes del partit, el gol de falta directa. Francisco Ochoa va fer el 2 a 1 definitiu.

Per cert, que en el minut 57, van marxar les llums del camp i el joc es va reemprendre minuts més tard.

Bon dia, El CER l'Escala ha sumat la primera victòria de la temporada en la cinquena jornada de la Superdivisió Masculina de tennis taula, un triomf que no serveix encara per sortir de la zona de descens. Els gironins aquesta jornada han superat el San Sebastián de los Reyes per 4 a 1. El jugador de Taiwan, Chih-Wei Yeh, va fer dos punts, i el rus Maxim Chaplygin i el català Sergi Grau en van fer un. Són declaracions de Sergi Grau... (tall)

Com explica Grau, la lliga pel CER l'Escala comença ara. Els tres pròxims rivals són directes: Burgos, Leganés i Híspalis de Sevilla... (tall)

Aquest dissabte, a les 6 de la tarda, el CER juga a la pista del Burgos, sisè classificat. Els burgalesos tenen tres punts més que els escalencs.