Publicitat
Publicitat

Aplec de Sant Martí marcat per la fred

L'aplec de Sant Martí culmina un any més la temporada sardanista de l'Escala. La fred que va fer en el dia d'ahir va afectar en l'afluència de públic. A més de sardanes, el dia d'aplec es va celebrar missa amb acompanyament de cant coral.

Anunci 0s

Les notes de sardanes històriques com  "Carícies" han tornat a sonar aquest cap de setmana a la plaça de Sant Martí d'Empúries en un aplec molt marcat per la fred intensa. Aquest factor sumant a la coincidència de l'aplec amb la jornada electoral, van fer que l'afluència respecte l'any passat fos més modesta. Les sardanes eren interpretades per la cobla local La Principal de l'Escala. La d'enguany ha estat la 46a edició d'aquest tradicional aplec que, d'alguna manera, clou la temporada sardanista escalenca.

L'Aplec, de fet, s'havia iniciat a migdia amb l'ofici solemne a l'església del nucli medieval, amb acompanyament del Cor de La Tallada, una formació que va acompanyar la missa i després va oferir un petit concert a l'interior del mateix temple.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar