El CER l'Escala guanya el primer partit després de 3h i 15 minuts (4-1)

El CER l'Escala supera el San Sebastián de los Reyes i aconsegueix la primera victòria del curs. El resultat va ser de 4 a 1. El duel va durar 3 hores i 15 minuts. El jugador de Taiwan, Chih-Wei Yeh, va fer dos punts. Per la seva banda, el rus Maxim Chaplygin i Sergi Grau en van fer un.

El CER l’Escala aconsegueix la primera victòria de la temporada en la cinquena jornada de la Superdivisió Masculina de tennis taula. El rival va ser el San Sebastián de los Reyes de Madrid i el marcador va ser de 4 a 1. El duel entre catalans i madrilenys va durar 3 hores i 15 minuts. Van jugar per primera vegada junts en un mateix partit el jugador de Taiwan Chih-Wei Yeh i el rus Maxim Chaplygin. El tercer jugador va ser el figuerenc Sergi Grau.

En el primer enfrontament, el jugador de Taiwan va guanyar el jugador rus Aleksei Zhukov per 3 a 1. Els resultats: 11 a 6, 9 a 11, 11 a 8 i 11 a 8. Aquest duel va durar 35 minuts.

El segon cara a cara va ser protagonitzat per Sergi Grau i Rafael Casares. El jugador visitant va superar el local per un ajustadíssim 2 a 3. Els marcadors: 8 a 11, 11 a 6, 14 a 12, 10 a 12 i 6 a 11. Aquest duel va durar 45 minuts.

El 2 a 1 venia amb la victòria del jugador rus Maxim Chaplygin que superava per 3 a 0 a Vladislav Ursu. Els resultats: 11 a 8, 11 a 7 i 12 a 10. Aquest duel es va allargar 22 minuts.

El 3 a 1 el posava Sergi Grau després de superar el rus Aleksei Zhukov per 3 a 1. El jugador visitant es va posar nerviós i va tirar una patada a la tanca. Els marcadors: 12 a 10, 11 a 8, 9 a 11 i 11 a 9. Aquest quart enfrontament va durar 35 minuts.

I el 4 a 1 final el signava el jugador de Taiwan. Chih-Wei Yeh va capgirar un 0 a 2 en contra. Vladislav Ursu va acabar cedint per 3 a 2. Els marcadors: 7 a 11, 7 a 11, 11 a 8, 11 a 4 i 11 a 8.

Grau explicava també que ara comença la lliga pel CER l'Escala. Els tres pròxims rivals són Burgos, Leganés i Híspalis de Sevilla.