Publicitat
Publicitat

El futbol a Mataró i el bàsquet masculí i el tennis taula juguen a casa

Aquest diumenge a les 5 de la tarda, el FC l'Escala té compromís al camp del Mataró. El curs passat, els dos equips jugaven a Segona Catalana i van guanyar la seva respectiva lliga amb 45 punts. L'adaptació a Primera Catalana ha anat prou bé pels dos conjunts. Els escalencs són setens i els meresmencs quarts.

El FC l'Escala diumenge a les 5 de la tarda juga al camp del Mataró, un equip que el curs passat també jugava a Segona Catalana, concretament en el grup 2. Els dos equips van guanyar la lliga i van fer 75 punts. Els escalencs arriben a la cita havent perdut la jornada anterior el derbi altempordanès contra La Jonquera per 0 a 1. 

Per la seva banda, el Mataró ve de perdre el primer partit de la temporada al difícil camp del Mollet. L'equip local va posar-se per davant en el minut 25 gràcies a un gran xut des de la frontal de l'àrea de David Garcia. I ja gairebé a les acaballes, el Mataró bolcar-se en atac i el Mollet va saber aprofitar una error meresmenc fer el 2 a 0 defintiu. Jordi va agafar una pilota al migcamp, va crear un contraatac i Chipi va acabar marcant el segon gol al temps afegit. 

En bàsquet, el sènior masculí dissabte a 1/4 de 7 de la tarda té compromís a casa contra el Fontcoberta. Els de Goran Minic. I el sènior femení dissabte a les 4 de la tarda es desplaça a la pista del Palamós. 

I en tennis taula, el CER l'Escala busca sumar els primers punts de la lliga i començar a refer-se d'aquest inici molt complicat en què ha hagut de veure's les cares amb els millors equips de la Superdivisió Masculina. El rival d'aquest dissabte serà el San Sebastián de los Reyes de Madrid. El partit serà a la sala polivalent a les 5. Els dos jugadors estrangers, el xinès Chih-Wei Yeh i el rus Maxim Chaplygin, competiran junts per primera vegada.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar