Publicitat
Publicitat

300 mil euros per millorar el passeig d'Empúries

L'Ajuntament invertirà abans de final d'any una partida de 300 mil euros al passeig d'Empúries centrades en millores a les passeres i tanques de fusta.  En una segona fase, més costosa, s'espera la implicació de l'Estat i Generalitat per refer paviment i il·luminació.

L'Ajuntament de l'Escala ha decidit afrontar en solitari la primera fase de reforma del passeig d'Empúries, transitat cada any per milers i milers de vianants. Les passeres d'accés i les baranes de fusta estan molt deteriorades i s'ha decidit destinar-hi una partida de pràcticament 300 mil euros per fer front a aquesta reforma abans de finals d'any. Serà una intervenció centrada en aquells aspectes més estètics i de funcionalitat.

Aquesta intervenció es durà a terme abans de finals d'any. I en la mesura que s'arribi a un acord amb Generalitat i Estat es pautaria per a l'any vinent i potser l'altre una segona fase, la més costosa, per a millores en el paviment i l'enllumenat, sobretot en el tram comprès entre el conjunt arqueològic i Sant Martí.

El passeig d'Empúries és un dels més transitats de la Costa Brava, obra emblemàtica feta abans de les olímpiades de Barcelona '92 i que, passades quasi tres dècades demana amb urgència una reforma en profunditat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar