Publicitat
Publicitat

Reformes a l'OAC i Recaptació de l'Ajuntament

L'Oficina d'Atenció al Ciutadà i Recaptació s'han traslladat provisionalment a la sala d'actes municipal. El motiu és la reforma integral de la planta baixa de l'edifici consistorial per racionalitzar i modernitzar els espais. Les obres duraran uns tres mesos i suposen una inversió de 200 mil euros.

Aquesta setmana han començat els treballs previs del projecte de reforma dels serveis ubicats a la planta baixa de l'Ajuntament de l'Escala com l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), el servei de recaptació o el servidor informàtic. Per poder fer front a la reforma sense deixar de prestar cap d'aquests serveis, l'OAC i Recaptació s'han traslladat interinament a la sala d'actes municipal, mentre que el servei informàtic s'ha pujat en un altre espai al primer pis.L'objectiu principal d'aquesta reforma és millorar l'atenció ciutadana i la imatge que dóna l'Ajuntament en els serveis més utilitzats pels veïns.

Ja fa dies que van començar els treballs previs i el trasllat dels serveis afectats a la sala d'actes. A partir de la setmana vinent començaran els treballs en sí de reforma, que tenen un termini d'execució de tres mesos amb un pressupost que ronda els 200 mil euros.

Mentre durin aquests treballs les gestions que es fan a l'OAC o a recaptació els veïns son derivats cap a la sala d'actes per la porta lateral de la façana de l'edifici consistorial.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar