Publicitat
Publicitat

Moltes estrenes i poc terror

Per aquest últim cap de setmana d’octubre són moltes les novetats que arriben a les sales. Entre les més destacades, ‘Doctor sueño’ o ‘Terminator destino oculta’.

Últim cap de setmana d’octubre carregat de novetats cinematogràfiques, setmana de retrobaments amb vells amics com Terminator. On també hi trobem una nova adaptació d’un clàssic de Stephen King, de fet l’única estrena de la setmana més o menys lligada a les dates festives actuals amb temàtica de terror-suspens.Warner Bros fa uns anys que ha apostat per dur a la gran pantalla clàssics literaris Stephen King com per exemple la recent ‘It’, doncs aquesta setmana li toca a ‘Doctor sueño’. La pel·lícula, protagonitzada per Ewan McGregor, Rebecca Ferguson i Kyliegh Curran, és la continuació de la història de Danny Torrance 40 anys després de la seva aterradora estança a l'Hotel Overlook al popular film 'El Resplandor' de Stanley Kubrick.

Al voltant dels 40 anys, Danny lluita per superar els traumes infantils i per superar l’alcholisme. Treballa en una llar d’avis, on el seu poder proporciona comoditat i un final digne, d’aquí el seu motiu ‘Doctor Sueño’. La seva vida es veurà alterada quan conegui una noia amb qui comparteix l’habilitat de veure els morts i a qui haurà d’ajudar, ja que, un grup d’homes la persegueix per apropiar-se dels seus poders.

{{ tall Doctor sueño }}

L’any 1984 el món va conèixer la revolució de les màquines amb Arnold Schwarzennegger i James Cameron amb ‘Terminator’ un fil que va dominar les taquilles i va propiciar una seqüela l’any 91. A partir d’aquí Cameron va abandonar la saga i Hollywood va estirar el xiclet tot el que va poder amb diverses pel.licules de la saga. Ara, 35 anys més tard de l’estrena de la primera, arriba la nova pel·lícula de Terminator: Destino oscuro de la mà de Tim Miller, amb Cameron de productor, els mateixos protagonistes que la primera part i una nova i mortífera arma robòtica: el Rev-9.

La trama se situarà després dels esdeveniments que van tenir lloc a Terminator 2, ara Sarah Connor haurà d’unir forces amb cyborg per protegir a una noia d’una nova màquina que arriba del futur. Linda Hamilton, sarah connor no torna sola… No seria possible tornar a Terminator sense EL Terminator: Arnold Schwarzenegger

La pel·lícula 'La trinchera infinita', dirigida per Aitor Arregi, Jon Garaño i Jose Mari Goenaga, va obtenir sis premis en la passada edició del Festival de cinema de Sant Sebastià, entre els quals la Conxa de plata a la millor direcció. La trama se centra en una parella de recent casats, la vida dels quals es veu amenaçada una vegada esclata la Guerra Civil a Espanya. Amb l’ajuda de la seva dona Rosa, Higinio decidirà amagar-se sota un forat cavat a casa seva com a amagatall provisional, en el moment que és perseguit per als nacionals. Les pors a les represàlies i l’amor que senten un per l’altre, els condemnarà a un tancament que es prolongarà al llarg de més de tres dècades.

{{ tall La trinchera }}

I per aquells que busquin comèdia familiar la seva opció ‘Los Rodríguez y el más allá’ un fil coral amb Edu Soto de protagonista.Els Rodríguez són una família com qualsevol altra, o si més no això es pensaven. Tot canvia quan descobreixen que el seu avi difunt en realitat era d’un altre planeta. El seu net, en Nicolás, obre una porta còsmica al traster de la casa familiar que els portarà al “més enllà”. A partir d’aquest moment, el caos s’apoderarà d’aquesta família que haurà d’aprendre a controlar els superpoders que han rebut.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar