Publicitat
Publicitat

L'Escala i Japó, lligams empresarials i turístics

Bones sensacions dels vincles creats a Japó després de quinze dies de feina intensa, la representats escalenques han assistit a l’assemblea general de l’associació Badies Més Belles del Món i també s'han reunit amb la seu nipona de l’Agència Catalana de Turisme.

Bon balanç de la visita al Japó de la regidora de turisme, Marta Rodeja i l'equip de l'àrea de Turisme L'Escala. Un viatge de treball on l'Escala ha representat la badia de Roses, durant la 15a assemblea mundial del club de les Badies Més Belles del Món celebrada enguany a Toyama. Una trobada que ha servit per crear vincles comercials i empresarials sobretot amb la badia de Santander, on s'han iniciat uns primers contactes per fer intercanvis i així compartir experiències d'èxit tant en promoció turística com comercial. En la mateixa linia s'ha parlat amb Kioto. La segona fase del viatge, les representants escalenques van desplaçar-se a Tòquio per reunir-se a la seu nipona de l'Agència Catalana de Turisme, amb ells s'ha treballat per establir lligams turístics de cara a la pròxima temporada d'estiu, de moment el primer pas difondre l'Escala a terres Japoneses mitjançant material audiovisual.

  

Una acció que ja té dates, Febrer 2020 mes escollit per una primera vista a l'Escala i iniciar el projecte. 

  

De moment des de Turisme l'Escala no s'ha previst participar a cap més fira o realitzar cap més viatge almenys durant el que queda d'any.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar