Publicitat
Publicitat

Valery Fernández, premiat amb el Futbol Draft Plata

El futbolista Valery Fernández ha estat premiat amb el guardó del Futbol Draft Plata, una pàgina web que té com a objectius recolzar i promocionar la cantera espanyola. Recordem que l'actual jugador del Girona continua lesionat. El passat divendres va fer tres mesos que va ser retirat del camp amb llitera.

L'escalenc Valery Fernández ha rebut un nou guardó. Es tracta del Futbol Draft Plata. Futbol Draft una pàgina web que premia als millors jugadors de la pedrera espanyola que debuten a Primera Divisió des de l'any 2006 i compta amb el suport dels estaments del futbol nacional com La Liga i l'AFE. Jugadors com Gerard Piqué, Sergio Ramos, Sergi Busquets i Álvaro Morata compten amb premis Futbol Draft. 

L'actual jugador del Girona FC ha estat destacat per la gran feina que fa per la banda dreta. A principis d'any, el Comité de Futbol Draft escull un total de 132 jugadors d'edats compreses entre 16 i 20 anys i durant la temporada es van descartant jugadors perquè la llista ha de quedar reduïda a 33. D'aquests s'han de fer tres onzes, el d'or, el de plata i el de bronze. Pedro Porro, que va ser company de Valery la temporada passada, ha estat guardonat amb el Draft d'or.

En el jurat es troben entre altres Nacho Silván i Aritz Gabilondo, experts en la pedrera del futbol espanyol; Vicente Miera, exseleccionador nacional absolut; Ángel Caballero, de l'Associació Espanyola d'Agents Jugadors i el periodista Juan Carlos Crespo. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar