Publicitat
Publicitat

Únic sentit de circulació al Camí Ample

El Camí Ample és, des d'aquest matí, via de sentit únic de circulació del nucli antic cap a Riells. Mesura amb la qual es guanyen 65 places d'aparcament, deu d'elles zona vermella limitada a 20 minuts.

El Camí Ample, una de les principals vies de connexió entre el nucli antic i el barri de Riells és, des d'aquest matí d'un sentit únic de circulació. Els vehicles que hi transitin podran fer-ho només del nucli antic en direcció cap a Riells. Els treballs per fer aquests canvis s'han iniciat aquest matí i es preveu que demà a la tarda totes les adaptacions i nova senyalització ja estiguin a punt. Des del govern municipal es defensa aquest canvi per la descongestió que es guanyarà als semàfors de la cruïlla amb l'Ave Maria, per la millora en seguretat i per l'augment d'aparcaments.

Amb el canvi es dobla la quantitat d'aparcaments, passant dels 60 que hi havia fins ara a 125 a partir d'ara. D'aquests, deu places a tocar plaça Catalunya seran places vermelles, limitades a un màxim de 20 minuts.

Els treballs per fer aquest canvi impliquen fresar la senyalització actual, repintar tot el traçat amb les noves acotacions i la senyalització vertical indicadora del nou sentit de circulació.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar