Publicitat
Publicitat

1750 dosis per combatre la grip

L'ABS de l'Escala disposa de 1.750 dosis per combatre la grip. La campanya de vacunació als grups de risc ha començat aquesta setmana, per rebre la vacuna només cal demanar cita prèvia al centre de salut habitual. 

L'àrea bàsica de salut de l'Escala disposa des de aquesta setmana de 1750 vacunes antigripals per fer front a la campanya contra la grip, una xifra similar a l'any passat. 

{{ tall Carme Ferrera Responsable vacunal ABS L'Escala }}

La campanya està dirigida als anomenats grups de risc, que són les persones més grans de 60 anys, embarassades i en aquesta ocasió, per primera vegada es recomana vacunar infants de sis mesos a dos anys amb prematuritat alta, és a dir, que van néixer amb menys de 32 setmanes. Així mateix també es recomana la vacunació als col·lectius que poden transmetre la grip com personal sanitari, docent o serveis essencials com policia o bombers. 

Es disposa de dos tipus de vacunes, indicades per dos grups d'edats diferents. S'aconsella vacunar-se cada any, ja que el virus gripals canvien contínuament.

La vacuna és gratuïta i per rebre-la cal demanar hora prèviament al centre de salut de referència. La petició es pot fer presencialment,  trucant per telèfon o bé a través de la pàgina web. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar