Publicitat
Publicitat

Carles Carlà a La Casa de la Vila

Gent de l'Escala critica la puja de la taxa d'escombraries que proposa el govern municipal perquè no s'ha pogut debatre prèviament els motius de la puja. Lamenta també la poca sensibilitat envers la sostenibilitat en projectes d'envergadura com la nova biblioteca.

Les modificacions més importants a la proposta d'ordenances fiscals per a l'any 2020 que es porta a aprovació del ple dilluns vinent són un increment d'un 7,3% a la taxa de recollida d'escombraries i d'un 1,5% a l'IBI. Una proposta d'increments que ha estat criticada des de Gent de l'Escala. El seu regidor, Carles Carlà, ha lamentat que és molt difícil argumentar aquests increments quan l'Ajuntament tanca comptes cada any amb superàvit.

Pel que fa al cas concret de la taxa d'escombraries, lamentava que es proposi un increment considerable sense haver debatut amb la resta de grups municipals quin model de recollida es vol implantar.

Carlà ho explicava a l'entrevista d'aqeusta setmana a l'espai La Casa de la Vila, on va tenir temps per criticar també que el govern municipal no hagi fet un anàlisi argumentat amb dades de la temporada d'estiu.

El regidor de Gent de l'Escala va tenir temps també per fixar-se en projectes de futur com la nova biblioteca i auditori que s'han de construir a l'actual edifici de Can Masset. Respecte el projecte, va mostrar la seva preocupació pel que considera una mancança important.

El mateix dia que es publicava la sentència del Tribunal Suprem contra els empresonats pel Procés, el ple de l'Ajuntament va aprovar en sessió extraordinària una moció de rebuig a la sentència. Moció aprovada per unanimitat. Carlà matisava ahir aquesta unanimitat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar