Primera victòria de la història de l'Escala al camp del Palamós (3-4)

Victòria històrica del FC l'Escala al camp del Palamós per 3 a 4. Ayoub Haiba va fer dos gols i Jam i Lluís Baldeh un. Feia 47 anys que Palamós i l'Escala no jugaven un partit oficial. És la primera victòria de l'equip escalenc a l'estadi del degà, ja que ni en el 1927 (2-1) ni tampoc en el 1973 (7-0) va poder guanyar.

És la primera vegada que l'Escala guanya al camp del Palamós. El resultat 3 a 4. Ayoub Haiba va fer dos gols i Jam Baldeh i Lluís Baldeh un. Els escalencs són els primers en aturar als palamosins. La victòria ha servit per pujar a la sisena posició.

Els palamosins es van avançar en el minut 12 amb un gol de Dani Muela i els escalencs han reaccionat a la perfecció. En el minut 15 marcava Jam Baldeh amb un gran xut amb el peu esquerre. Dos minuts després, en el 17, gol d'Ayoub Haiba. Assistència de Marçal Saenz.

En el 25, segona diana d'Ayoub Haiba, aquesta amb la cama esquerra. Bona paret prèvia entre Ivan Toribio i Pau Ribas. I abans d’arribar al descens, Lluís Baldeh, en el minut 32, va fer l’1 a 4. Tercer gol del curs del dorsal 11 escalenc.

La reacció del tècnic local no es va fer esperar. En el minut 40, el tècnic Joan Mármol ha fet 5 canvis de cop.

A la segona part, el Palamós en el minut 73 eixugava la diferència posant a l'electrònic el 2 a 4. Marcava Sanku Jabbie, ex del Sant Feliu de Guíxols.

I en el descompte, corner favorable al Palamós que acaba amb la diana Toni Rossell després d'un embolic a l'interior de l'àrea. El resultat 3 a 4.

L’àrbitre va afegir 4 minuts. El marcador ja no es va moure més.

El conjunt local va acabar el derbi gironí amb 9 homes sobre la gespa. Ayoub Jaddi va ser expulsat per doble groga i Fran Pérez va abandonar el terreny de joc per culpa d'una lesió. No van poder fer canvis perquè els havia fet a la primera part.

L'última vegada que l'Escala va enfrontar-se oficialment amb el Palamós va ser en la temporada 1972/73 a Primera Regional i el resultat va ser de 7 a 0. Feia 47 anys que l'equip escalenc no trepitjava la gespa del degà del futbol català.

Els anxovers van tancar el curs a la darrera posició. Dels 38 partits que va disputar només en va guanyar un. Sis es van empatar i 36 es van perdre.