Publicitat
Publicitat

Relleu a la Junta del Rosetó

La junta de l'associació el Rosetó, troba relleu després de la reunió extraordinària de divendres. De moment la cavalcada de reis i el Via Crucis continuaran uns anys més. Ara falta acaba de concretar càrrecs de la nova junta i definir els responsables, per això s'ha convocat una segona reunió oberta a tothom. 

Després d'unes dues hores de reunió, l'Associació Cultural El Rosetó, entitat que organitza la cavalcada dels Reis de l'Orient i el Via Crucis Vivent aconsegueix un nou equip per fer el relleu a la junta actual. Una junta on cinc membres es donaran de baixa aviat i dos continuaran amb el nou equip. El president de l'Associació, Jaume Callol, es mostrava satisfet després de trobar un possible relleu.

Després de la presentació de la junta actual i les explicacions corresponents per deixar l'associació després de vint anys de la seva fundació, a la sala del CER va obrir-se un debat amb tots els assistents per trobar una possible solució. Opinions diverses i solucions vàries, tot per no deixar perdre dues activitats culturals com són la cavalcada dels Reis i el Via Crucis. De la reunió van sorgir dos grups, que treballaran conjuntament per tal de continuar amb l'associació. El primer liderat per Xavi Torrent i altres joves de la vila per continuar amb tots els preparatius de l'arribada dels reis de l'Orient, el segon grup serà liderat per Jordi Piqué, possiblement el nou president de l'associació. Ell juntament amb membres de la junta actual, col·laboradors habituals i actors del via crucis s'encarregaran de la gestió de la representació el divendres Sant. Tot i això ara falten algunes reunions més, per acabar de formar l'equip. Per això s'anunciarà una data aviat, una reunió oberta a tota la gent del poble, per torbar el nombre més gran de col·laboradors.

 

La pròxima trobada servirà per definir les responsabilitats de la nova junta, encapçalada si res canvia per Jordi Piqué. Una junta que només comptarà amb membre de l'antiga associació, Miquel Esteva.

 

La reunió està programada per aquest novembre, s'està buscant un dia després de les festes de tots sants. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar