Publicitat
Publicitat

Animació terrorífica per obrir les portes a Halloween

Aquesta setmana la cartellera s'omple de novetats. Pel·lícules de tots els estils i gustos per satisfer les necessitats dels més exigents. Una de les més destacades 'El silencio de la ciudad blanca', pels més petits arriba 'La família Addams' nova versió d'aquests peculiars personatges. 

Una setmana més divendres i amb ell les cartelleres de cinema s'omplen de novetats, arriba la versió animada de 'La família Addams', Belén Rueda protagonitza un thriller que té moltes opcions d'entrar dins el top cinc de pel·lícules més vistes, també hi trobem a Keira Knightley amb un film polític i pels amants del cinema independent aquesta setmana poden gaudir de la guanyadora de la Palma d'Or a Cannes 'Parásitos'.

Com dèiem una de les que té moltes opcions d'aconseguir bons números de taquilla serà el més nou del director Daniel Calparsoro 'El silenco de la ciudad blanca', adaptació de la trilogia coneguda com 'La ciutat blanca' d'Eva García Sáenz de Urturi. L’actor gallec Javier Rey i l’actriu madrilenya Belén Rueda seran els encarregats de protagonitzar aquesta adaptació.

Vitoria, anys 2016, els cadàvers d'un noi una noia d'uns vint anys apareixen a la Catedral Vella. Un inspector expert en perfils criminals, ha de trobar l'assassí d'aquesta macabra troballa que té la ciutat en estat de pànic des de fa molts anys. La policia ha de fer front a un aquest cas i altres que van apareixent, víctimes d'edats múltiple de 5 i cognoms compostos. L'inspector encarregat ha de fer front a una investigació contaminada, a un assassí camaleònic i també als seus problemes personals. 

I no deixem el thriller però canviem de registre i de ciutat, anem cap a l'àmbit polític i al Regne Unit. Des d'allà arriba 'Secretos de Estado' amb  Keira Knightley, Adam Bakri i Ralph Fiennes.

Any 2003, Katharine Gun treballa pel ministeri d'exterior britànic. El seu departament té ordres d'espiar missatge, ell es dedica especialment els que estan redactats amb xinès.  Té una vida normal i està casada amb un turc que encara no posseeix la nacionalitat britànica. Però tot canvia quan s'adona de les males maniobres dels britànics i els americans per canviar vots a l'ONU per així aconseguir via lliure per atacar Irak. 

I pels més petits i no tant petits arriba el film d'animació de la setmana, 'La família Addams' una nova proposta d'aquest clàssic que vam conèixer amb format serial l'any 1964 on Miércoles, Gomez, Morticia i Fétido prenien vida fent el salt del còmic a la pantalla. Al film d’animació s’hi podrà veure a la peculiar família Addams barrejant-se entre la gent corrent amb situacions normals com el primer dia de classe de Miércoels on i fa una nova amiga. El drama vindrà quan les dues nenes comencin a influir una en l’altra.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar