Publicitat
Publicitat

Inscripcions obertes per activitats per a cos i ment

Fer ioga a la platja o tai xi arran de mar  amb la badia de Roses com a teló de fons. Aquesta és la proposta de 'Sent la Badia', una iniciativa que pretén aconseguir una gran connexió amb el cos i la natura. Una proposta amb un total de 4 activitats aquest proper mes de novembre on hi participen les 4 poblacions que formen part de la badia de Roses.

Roses, Empuriabrava, Sant Pere Pescador i L'Escala les quatre poblacions que formen part de la badia de Roses, uneixen forces i programen quatre activitats sota el segell de les badies més belles del món. Sota el títol "Sent la badia" es proposen activitats per unir cos i ment amb l'escenari de la badia de fons. Les activitats comencen el proper més de novembre són propostes d'un sol dia i pot participar qualsevol persona, això si amb un màxim de 20 participants. Per aquest motiu ja s'han obert inscripcions per tal de poder gaudir de les activitats. Qualsevol persona interessada, pot anar a qualsevol de les oficines de turisme dels 4 municipis i apuntar-se a les activitats, no cal que correspongui activitat i població. Els tallers o sessions programades són els següents:El dia dos de novembre a Roses Taller de Mindfulness del so de la natura, a les 16h de la tarda a Punta Falconera. Pel diumenge dia 10 Empuriabrava programa a les 9 del matí una sessió de ioga a la platja Empuriabrava La Muga. La seguirà el dia 17 de novembre a la platja Can Nera de Sant Pere Pescador una nova sessió de Mindfulness però en aquesta ocasió per aprendre a relaxar la ment i el cos. Les propostes acaben a l'Escala  el dissabte 23 de novembre a les deu del matí amb una pràctica de Tai Xi per equilibrar cos i ment a la platja de Sant Martí d'Empúries. 

Aquestes activitats són completament gratuïtes i només cal inscripció prèvia per poder gaudir d'elles. Tots els interessats en participar a tots o en algunes de les propostes s'han d'inscriure a qualsevol oficina de turisme de Roses, Empuriabrava, Sant Pere Pescador o l'Escala. Per més informació trucar al 972 77 06 03 oficina de turisme de l'Escala o enviar un correu a turisme@lescala.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar