Publicitat
Publicitat

Botxi Minic: La meva taca futbolística va ser el descens amb el Palamós a Primera Catalana

El jugador de FC l'Escala, Botxi Minic, ha confessat que la seva taca futbolística va ser quan jugava amb el Palamós. L'equip palamosí després d'un curs molt irregular a Tercera Divisió va consumar el descens a Primera Catalana. Precisament, el degà és el rival de l'Escala d'aquest cap de setmana.

Anunci 0s

Botxi Minic ha tornat aquest estiu al Nou Miramar després de jugar amb equips com el Peralada, La Jonquera, Palamós i Girona C. De tots en té un molt bon record excepte l'etapa en el Palamós. El central de l'Escala va viure en primera persona el descens del degà. El descens de Tercera Divisió a Primera Catalana.

El millor record que guarda és l'ascens històric del FC l'Escala en el camp del Can Gibert l'any 2014. L'equip de Pitu Batlle pujava per primera vegada a la màxima categoria del futbol català.

Des del mes de maig Botxi Minic és el nou regidor d'Esports. Moltes vegades els compromisos esportius impedeixen que sigui a altres actes.

El regidor també explicava que gràcies a ocupar aquest crrec ha conegut a molts clubs i a molts esportistes.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar