Publicitat
Publicitat

L'Escala representa la Badia de Roses al Japó

L'Escala representa la Badia de Roses al Japó, en el marc general de l'associació Badies Més Belles del Món. Durant l'assemblea les representants locals s'han reunit amb membres de la badia de Santander i Kioto per tal d'establir nous vincle turístics.

Durant aquesta setmana s'ha celebrat la 15a assemblea mundial del prestigiós club de les Badies Més Belles del Món, una entitat internacional que compta amb l'apadrinament de la UNESCO i que treballa per certificar badies sota uns criteris de desenvolupament sostenible. El segell celebra anul·lament l'assemblea general en una de les badies membres, i aquest any, la trobada mundial ha estat a la badia de Toyama, al Japó, on s'hi ha desplaçat representants de la badia de Roses, concretament la regidora de turisme, Marta Rodeja i personal de turisme de l'Escala, municipi gestor del segell a la badia actualment. 

Entre els 47 membres del segell, hi trobem també la badia de Santander amb qui la delegació catalana ha establert nous vincles durant l'esdeveniment per poder treballar en sintonia pel que fa a la promoció turística.

En la mateixa línia s'ha treballat amb la badia de Kioto, una destinació amb característiques similars a L'Escala.

La feina de les representants escalenques continua aquesta setmana, després de l'assemblea de clubs es desplaçaran a Tòquio per reunir-se amb l'Agència catalana de Turisme i crear un seguit d'accions per generar vincles amb agències interessades en la badia de Roses com a destinació turística i publicitària.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar