El juvenil Joel Casado marca dos gols i fa dues assistències (6-2)

El juvenil del FC l'Escala s'ha enlairat fins a la primera posició del grup 13 de la Primera Divisió després de derrotar per 6 a 2 al Gironès. Joel Casado, que també juga amb el primer equip, va marcar dos gols i va fer dues assistències a Martí Montsuñer. Els de Botxi Minic han guanyat els tres primers partits.

Tres de tres. El juvenil de Botxi després de guanyar dissabte a la tarda per 6 a 2 al Gironès s'ha enlairat fins a la primera posició de la Primera Divisió del grup 13. La primera part va acabar amb un 5 a 1. Joel Casado i Martí Montsuñer van fer dos gols. Casado, que juga també amb el primer equip, va fer les dues assistències a Montsuñer.

En el minut 3, gol de Joel Casado, després d'una gran jugada individual.

En el minut 11, gol de Martí Montsuñer. La pilota la roba Casado quan la tenia el porter i fa l'assistència a Martí.

Un minut després, Joel Casado rep una falta del porter a l'interior de l'àrea i l'arbitre assenyala penal. Casado no falla.

En el minut 14, el Gironès posa el 3 a 1. Marca Derek Jiménez.

En el minut 29, torna a marcar Martí Montsuñer. Assistència de Joel Casado.

En el minut 34, nou gol de l'Escala per posar el 5 a 1. Mohamed Achem després d'una pilota parada supera al porter visitant.

I ja a la segona part, en el minut 53, magnífica diana de Buba Sidibe. Barret a Nicolas Sánchez.

I el 6 a 2 final, el va marcar Anas Etahri.