Publicitat
Publicitat

Les noves campanyes de la UBET

'Music for food' i l'Empordà Card, són algunes de les novetats que presenta la UBET als seus associats i  clientela. S'afegeixen a propostes com el Black Friday o el sorteig del viatge i l'smartphone. La campanya del rasca-rasca es deixarà de fer.

La UBET va aplicant progressivament les propostes i iniciatives de la nova junta.La primera ha estat la campanya '2019 Castanyes', un sorteig de 2019 euros entre els clients que han comprat als establiments que hi participen, una campanya que substitueix el Rasca-Rasca.Una de les novetats és el 'music for food', una jornada solidària que es celebrarà el 21 de desembre.Una de les altres novetats és l'Empordà Card, una tarja que ja funciona a Vic, Figueres, Roses o La Jonquera, que permet compartir campanyes comercials entre municipis i permet als comerciants rebre molta informació.

Es mantenen, entre d'altres,  propostes com el Black Friday, la botiga al carrer  o el sorteig del viatge per les compres de Nadal.Ho explica extensament el president de l'entitat al programa Parlem d'aquest divendres a Canal 10 Empordà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar