Publicitat
Publicitat

Sessions grupals al CAP per deixar el tabac

L'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala ofereix suport a les persones amb voluntat de deixar el consum del tabac. Un parell de vegades l'any es fan sessions de deshabituació. Actualment se n'està fent una amb vuit participants.

L'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala ha tornat a posar en pràctica les sessions grupals de deshabituació al tabac.Són un total de 6 sessions, que es fan tots els dijous i que s'allargaran fins el 7 de novembre.Anualment es solen fer tongades d'aquestes trobades, una ara a la tardor i l'altra passades les festes de Nadal.En aquesta ocasió el programa compta amb 8 participants que s'hi van apuntar voluntàriament i que han passat una selecció per part dels professionals sanitaris.

A cada sessió s'aprofundeix en un aspecte concret del tabaquisme.}}A cada participant se li fa un seguiment personalitzat.Aquesta iniciativa s’emmarca en el conjunt d’accions que es duen a terme a l’ABS l’Escala per conscienciar de la necessitat de deixar de fumar, com són la celebració de la Setmana Sense Fum o del Dia Mundial sense Tabac.   



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar