Publicitat
Publicitat

El sènior femení té derbi comarcal i el tennis comença la competició

El sènior femení del Club Bàsquet l'Escala té com objectiu refer-se de la patacada de la setmana passada a la pista del Caldes de Malavella guanyant el derbi altempordanès contra les Escolàpies de Figueres. I l'equip +40 de tennis té el desig d'iniciar la sisena lliga catalana amb bon peu. 

Aquest cap de setmana, futbol, bàsquet masculí i tenis taula descansen. Únicament jugaran el sènior femení del Club Bàsquet l'Escala i l'equip +40 de de tennis. Els dos equips tenen el partit diumenge al matí. 

El sènior femení s'enfronta a les Escolàpies de Figueres aquest diumenge a 2/4 d'1 del migdia després de perdre la primera posició a la pista del Caldes de Malavella en un partit en què no van jugar Laura Casals, Carla Herera i Mercè Bolasell. Les blavetes volen passar pàgina i tornar a sumar victòria. 

Per la seva banda, l'equip +40 del Club Tennis l'Escala inicia la competició de la sisena lliga catalana de tennis. Ho farà aquest diumenge a casa a partir de les 10 del vespre contra el Porqueres. 

I acabarem explicant-vos que dissabte a partir de les 8 del vespre, l'Associació Local contra el càncer ha programat una caminada solidària nocturna contra el càncer de mama. El punt neuràlgic és a la Riba. Les inscripcions s'hauran de fer el mateix dissabte una hora abans.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar