Publicitat
Publicitat

Els restaurants Dell'Arte i Mas Concas guanyadors de la Ruta de la Tapa de l'Anxova

Aquest matí s'han entregat les plaques que acrediten els restaurants Dell'Arte i Mas Concas com a guanyadors de la novena edició de la Ruta de la Tapa de l'Anxova. en un any on s'han servit 35mil tapes. També s'ha fet el sorteig de premis pels participants.

Els restaurants Dell'Arte i Mas Concas han estat els guanyadors de la Ruta de la Tapa de l'Anxova de 2019, com autors de la millor tapa i la més original respectivament.En total, en la novena edició s'han servit 35mil tapes, ofertes per 39 establiments de l'Escala.L'Anxova teatrera del Dell'Arte ha estat la més votada per les 51 persones que han tastat cadascuna de les tapes participants.Aquest matí s'ha entregat el vinil que a partir d'ara podran lluir al local.El Dell'Arte va servir més de 1700 tapes.Producte de qualitat i una bona conbinació i presentació són el secret de l'èxit.

El premi a la tapa més original ha estat pel restaurant Mas Concas, que aquesta era la primera vegada que participava de la ruta.En estar a Cinclaus, allunyat del centre de la Vila, ha costat més atreure els participants, i s'han servit unes tres-centes tapes.El xef del local, Francesc Prats, n'estava molt satisfet. Pel que fa a la tapa, l'establiment ha innovat, amb un producte que anima a comercialitzar.

L'alcalde de l'Escala i la tècnica de turisme han estat els encarregats de donar la sorpresa als guanyadors.Víctor PUga parlava del lloc que s'ha fet la tapa en les agendes de molts visitants d'aquí i de fora, i de l'impacte d'aquesta activitat per l'Escala.De cara a la temporada vinent , una de les novetats seria els canvi de dates; iniciar la ruta just després de la Festa de l'Anxova.

Aquest matí mateix s'ha fet els sorteig dels premis adreçats als participants. L'àpat per a dues persones al celler de Can Roca pels participants que han fet tota la ruta ha estat per Marta Tomàs Arnau.El Menú degustació al Restaurant El Roser 2 per aquells que van fer les tretze tapes de fora el nucli urbà se l'ha emportat Marta Sánchez Callol.Els 5 vals de 50 euros per gastar a comerços de la UBET han estat per : Elsa dos Santos, Nuri Pons Olivet, Albert Verdaguer  de Sant Pere de Torelló, Antoni Batlle i Theresia Münch.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar