Publicitat
Publicitat

El Camp dels Pilans vol fer un homenatge a Carles Pous

El barri del Camp dels Pilans vol homenatjar Carles Pous, un dels veïns més actius del barri i gran afeccionat a la sardana. No es va poder fer durant l'audició del dia del Pilar per motius familiars. La data en sí, aquest any ha generat critiques.

La Cobla El Casanovas va ser l'encarregada de tirar endavant la tradicional ballada de sardanes que cada 12 d'octubre es celebra al barri del Camp dels Pilans de l'Escala.Des de sempre ha coincidit amb aquesta data, però enguany, amb la situació política que es viu, s'havia qüestionat que es consideri una celebració.Des de barri s'explica que no es fa més que els que s'ha anat fent des de molts anys.Enguany amés havia d'ésser una edició especial, on des del barri es volia fer un petit homenatge a un dels veïns, en Carles Pous, conegut com un gran afeccionat i coneixedor de la sardana.Per temes familiars s'ha ajornat .

Aquesta és una de les últimes activitats programades al Camp dels Pilans per aquest any, on ja es va explicar que no es continuava amb la castanyada.S'explica que amb les obres a la nova pista i graderies es pot fer un bon balanç de la temporada.

La darrera activitat de 2019 serà el mes de desembre, amb una cantada de nadales a càrrec de la Coral Vergelitana.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar