Jam Baldeh dona la victòria a l'Escala contra el Manlleu (3-1)

Després de tres derrotes, l’Escala torna a retrobar-se amb la victòria. Els de Sepu superen al Manlleu per 3 a 1. Jam Baldeh va fer un hattrick, tres gols. Amb aquests tres punts, l’Escala és vuitè del grup primer de la Primera Catalana amb 9 punts. El pròxim cap de setmana, l'equip descansarà.

Des del 15 de setembre que el FC l'Escala no sumava tres punts. Ha estat en la jornada 6 quan els de Sepu s'han imposat al Manlleu per 3 a 1, gràcies al hattrick de Jam Baldeh. Amb aquest triomf, els blaugrana són vuitens amb 9 punts.

En el minut 22, l'Escala s'avançava en el marcador. Ayoub Haiba va passar la pilota Jam Baldeh i amb un cop de cap va superar el porter i es va quedar sol davant de porteria. Aquest era el primer dels tres gols del nou de l'Escala.

En el minut 24, dos minuts més tard, el Manlleu empata a 1. Tot va néixer en un servei de banda. La pilota arriba a Eric Márquez i amb el peu esquerre bat a Alex Company. Amb l'empat a 1 s'arribava al descans. A la segona part, els dos gols de l'Escala.

En el minut 60, corner a favors dels de Sepu i Daniel Erencia toca la pilota amb la mà i l'àrbitre assenyala penal. El dorsal 7 va ser expulsat perquè ja tenia una targeta groga. El penal el va tirar Jam Baldeh i no va fallar.

I en el minut 73, el 3 a 1. Ayoub Haiba va fer un gran xut amb la cama esquerra a l'interior de l'àrea, la va tocar el porter i va anar al pal i Jam estava atent pel rebot i li va caure la pilota als peus. Només la va haver d'empènyer.

L'Escala amb la victòria tanca la jornada a la vuitena posició. Per la seva banda, el Manlleu es quedarà a la dotzena plaça.