Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala vol refer-se davant el Manlleu

El FC l'Escala té ganes de tornar a sumar tres punts i agafar distància respecte al descens. Els de Sepu han perdut els tres últims partits i reben a un Manlleu que va de guanyar contra el Parets. També aquest cap de setmana debuta el CER l'Escala a casa i s'estrenarà el jugador de Taiwan. El rival, el vigent campió. 

L'Escala diumenge a les 5 juga el tercer partit a casa. Serà contra el Manlleu, exequip de Marçal Saénz, i els dos equips necessiten sumar tres punts per allunyar-se de la zona de descens. Els de Sepu arriben a la cita havent encaixat tres derrotes consecutives i volen guanyar diumenge perquè el pròxim desplaçament serà al camp del líder Palamós. 

Per la seva banda, el Manlleu, que també té sis punts, vol sumar els primers punts fora de casa. Per Sepu el partit de diumenge contra el Manlleu és una nova final. 

El passat cap de setmana, el Manlleu va guanyar al Parets per la mínima. En el minut 27, Marcel Bellido feia un golàs des de fora de l'àrea.

En bàsquet, els sèniors masculí i femení juguen fora de casa. Els de Goran Minic diumenge a 1/4 d'1 juguen a Salt mentre que les de Susi Martí i Pau Esponellà diumenge a 2/4 de 6 de la tarda visiten la difícil pista del Caldes de Malavella.

En tennis taula, el CER l'Escala debuta a casa aquest dissabte a les 5 de la tarda rebent al vigent campió de la Superdivisió Masculina, el Cajasur Priego de Còrdova. El club ha confirmar que per aquest partit comptarà amb el jugador de Taiwan. 

I en atletisme, diumenge 13 d'octubre es corre la vuitena edició de la Marxa Trail dels Lluerts de Viladamat. L'organització proposa dos recorreguts, un de 14.5 i un de 7.5 quilòmetres. Els beneficis seran per l'escola del municipi.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar