Publicitat
Publicitat

S'estrena Géminis i el més nou de Woody Allen

Aquesta setmana arriba el més nou del director Woody Allen, ho fa acompanyat de ciència ficció amb 'Géminis', el conte de fades feminista 'Paradise Hills', animació i també amb la competència del director i actor Casey Affleck que arriba amb 'La luz de mi vida'.

Cap de setmana de moltes novetats, per a tots els gustos i edats. Després del seu pas per Sitges 2019 i Sundance arriba aquesta setmana als cinemes comercials 'Paradise Hills' una combinació de la sèrie de culte britànica 'The Prisoner' de l'any 1967 amb el film 'La Isla' de Michael Bay. Això sí amb un gir feminista i de classe. Aquest cop, la vil·la és una luxosa residència per a noies complicades que han estat ingressades contra la seva voluntat per convertir-les en senyoretes. La pel·lícula és una coproducció catalana amb un repartiment internacional encapçalat per Milla Jovovich i amb escenaris molt propers i coneguts per exemple Esplugues i la Costa Brava.L'Uma es desperta en una illa anomenada Paradise, on hi ha un centre de rehabilitació de gran qualitat però on s'amaga una sinistra realitat. La Duquessa és qui dirigeix el centre, destinat a dones de classe alta com l'Uma, que aviat descobrirà que el lloc dista molt de ser paradisíac. El film va dirigit a un públic adolescent, i vol ser una crítica a les xarxes socials que aboquen als joves a fer-los perfectes per aconseguir l'acceptació dels altres usuaris i molts clics a les seves fotos. 

El guanyador de l'Oscar a millor actor Casey Affleck, presenta 'La luz de mi vida' film que dirigeix i on interpreta el paper protagonista. Pel·lícula postapocalíptica, on una estranya malaltia ha acabat amb pràcticament totes les dones del món. Un pare viatge amb la seva filla, vestida com un noi per evitar contacte amb altes persones. Doncs, el món s'ha convertit en un territori hostil, on les poques dones supervivents són víctimes de captures. El film se centra en la relació entre pare i filla, més enllà de la supervivència, i reflexiona sobre les dificultats que comporta l'educació.

 

Aquesta setmana també torna Woody Allen amb 'Día de lluvia en Nueva York', ciutat on s'emmarca la història d'una jove parella que aterra a Nova York per un cap de setmana i que acaba vivint una sèrie d'aventures entorn de la seva relació. Timothée Chalamet, Elle Fanning i Selena Gomez encapçalen el repartiment.

 

Cara a cara amb ell mateix... Així veurem Will Smith a 'Géminis' el més nou d'Ang Lee qui converteix a Smith en un assassí a sou del govern, que es veu turmentat pel seu propi passat quan decideix retirar-se. Henry es converteix en presa de l'únic assassí que pot acabar amb ell: el seu propi jo amb 23 anys, un clon d'ell mateix que té ordres d'acabar amb ell per tots els mitjans. La pel·lícula ha despertat molta expectació per la tècnica emprada en la creació del 'doble' d'Smith, el mateix actor ha realitzat els dos papers i s'ha rejovenit digitalment.

 

Finalment destacar dos films per a públics completament oposats, la primera 'Abuelos' amb Carlos Iglesias, Roberto Álvarez i Ramón Barea de protagonistes. Ells seran tres prejubilats que es resignen a no trobar feina, per això munten el seu propi negoci: una llar d'infants. Abans però descobriran l'univers de ser un emprenedor en un món rodejats de joves talents.

 

I pels més petits de la casa arriba 'Abominable' film d'animació on una adolescent haurà de fer un viatge de més de 4000 quilòmetres per retornar a un jove Yeti a casa seva, al sostre del món l'Everest.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar