Publicitat
Publicitat

El 2020 serà l'any Avi Xaxu

El ple municipal de l'Escala ha aprovat demanar a la generalitat que l'any 2020 sigui declarat oficialment Any Axi Xaxu. Ja s'estan preparant activitats per aquesta celebració, que vol que amb el vist i plau de la generalitat pugui ser molt més reeixida.

El ple de l'ajuntament de l'Escala ha acordat  fer la petició a la Generalitat per tal que  declari oficialment l'any 2020 com l'Any Avi Xaxu, i és que el proper mes de gener es compliran 150 anys del naixement del compositor escalenc.La petició es farà amb el suport  de tots els grups polítics municipals, que han demanat que el pressupost incorpori una partida destinada a cobrir les activitats que es celebrin.En algun cas es demana que de passada s'actui a la Plaça Avi Xaxu.L'Agrupació sardanista Avi xaxu i l'equip de govern ja han plantejat alguna de les activitats que es faran durant l'any 2020, com conferències, exposicions o audicions.Al ple també informava de la baixa d'una empresa que tenia la seva seu al Viver d'Empreses. Després de donar-se a conèixer i créixer va arribar el moment d'abandonar l'espai i continuar la seva trajectòria.Durant el ple l'oposició plantejava la necessitat de fer un seguiment a a aquest equipament.

Als precs i preguntes Esquerra republicana plantejava el futur de dues de les activitats que es celebren durant l'àpoca nadalenca, el Mercat de Nadal i el Pessebre del CER.Un ple d'octubre amb pocs punts a l'ordre del dia i que es resolia amb tota normalitat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar