Publicitat
Publicitat

Moltes activitats aquest mes a la Biblioteca

La Biblioteca Víctor Català de l'Escala, engega temporada amb moltes activitats aquest mes d'octubre. Algunes d'elles molt consolidades com Biblonadons o els Grups de Lectura i altres puntuals d'aquest mes com el Recital de poesia o els tallers Tic.

La biblioteca de Víctor Català de l'Escala torna a engegar motors una temporada més, ho fa amb moltes activitats per a totes les edats i gustos. Una temporada que habitualment s'allarga fins a finals de maig. Aquest matí s'ha celebrat un nou taller d'informàtica bàsica, enguany dedicats a temes molt més concrets que en edicions anteriors. Avui per exemple s'ha après a fer un àlbum digital. En un principi hi havien programats 4 tallers però de moment només s'han confirmat dos d'ells.

{{ tall Lídia Solés  Bibliotecària  }}

Són tallers molt bàsics però també molt útils. 

Realment el paquet gros d'activitats van començar la setmana passada, amb les propostes escolars. 

 

Dins la programació estable de la biblioteca i trobem, el bibliocontes, els diferents grups de lectura o les sortides al teatre. Activitats que ja tenen un públic fidel i per les quals hi ha poques o cap plaça disponible. 

 

Una de les que també torna serà les xarrades del cafè filosòfic, això sí amb canvi de nom. 

 

Per aquest mes d'octubre l'activitat especial serà el recital de poesia, el proper dia 18 a dos quarts de vuit amb l'espectacle 'Núria Candela diu Joan Brossa'.

   

Per més informació o apuntar-se alguna de les activitats només cal apropar-se fins a la biblioteca o trucar al  972 77 17 07.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar