El FC l'Escala es queda amb la mel als llavis (3-2)

Final èpic a Mollet. L'Escala falla en el 93 davant del porter i en la següent jugada, l'equip local fa el 3 a 2 definitiu. Tercera derrota seguida abans de rebre al Manlleu. Aquesta jornada, el porter Moha Chaoui ha estat suplent, Botxi ha fet el primer gol de la temporada i Musa Fatty és expulsat en el minut 70.

Va estar a punt d’arribar de la victòria. Amb el 2 a 2 en el marcador, el juvenil Joel Casado podia haver fet el 2 a 3, però el porter local Pol Flores va evitar-ho. Jam Baldeh va fer una gran assistència a Casado però no va tenir fortuna. I quan falles, com diuen... ho acabes pagant... i tant que es va pagar... i ben car. En la següent jugada, els molletencs van fer el 3 a 2 definitiu en el minut 94 amb un gol en contra de Pau Ribas.

El Mollet es va posar per davant en dues ocasions. Va fer l’1 a 0 en el minut 23. David Garcia treia aquest corner i el capità Víctor Rodríguez, de cap, aconseguia batre a Alex Company, que aquesta jornada ha estat titular.

En el minut 31, l'Escala feia l'empat. Marçal Saenz va trobar el cap de Botxi i el 5 blaugrana feia el primer gol d'aquesta temporada. Botxi va anar a abraçar a Jam Baldeh, que diumenge va ser de nou suplent.

Amb l’1 a 1 es marxava al descens. A la represa, el Mollet va tornar a avançar-se i va posar el 2 a 1. No es va poder aturar a Cadmo Buenache i la pilota va anar agafant perill i després d'un embolic, Oriol Anglada va poder recuperar la pilota i va fer passada a Buenache que va fer gol.

En el minut 70, el davanter Musa Fatty era expulsat per simular una caiguda a l'interior de l'àrea. L'arbitre li va mostrar targeta groga i com que tenia una targeta des del 60 va ser expulsat per doble amonestació.

I a les acaballes de l’enfrontament, en el 85, Lluís Baldeh va equilibrar el marcador gràcies a la gran assistència del seu germà Jam. Va anar a abraçar a Pachón i a Juan Paez.

En el minut 88, el Mollet també es quedava amb un home menys. Joshua Moreno era expulsat amb vermella directa després de fer-li aquesta entrada a Jam Baldeh.

I tot es va resoldre en el temps de descompte. En el minut 93, el juvenil Joel Casado fallava sol davant del porter Pol Flores i en la següent jugada el Mollet va fer el definitiu 3 a 2 final. José González va aquesta passada i sembla que és Pau Ribas que es va fer gol en pròpia porteria.

El Mollet segueix intractable a casa seva, tres de tres, mentre que l'Escala encaixa la tercera derrota seguida.