Publicitat
Publicitat

Grup de lectura infantil a la biblioteca

La biblioteca de l'Escala engega un grup de lectura infantil. S'han obert les inscripcions i el primer llibre que es llegirà i comentarà és "l'Illa de Paidonèsia". Agafar gust per la lectura i crear sentit crític als joves lectors en son els objectius principals.

El bon funcionament dels diferents grups de lectura de la biblioteca ha fet que les responsables del centre s'animessin a crear-ne encara un altre, aquest dirigit especialment a nois i noies de cinquè i sisè de primària. El grup s'ha batejat amb el nom de "Els lectíbers xalons" o "aquells que xalen llegint". Del títol mateix ja se'n dedueix quins seran els seus objectius, sobretot la voluntat de crear afició per la lectura. Però no només això.

De moment, s'han obert inscripcions. Per poder assistir al grup cal estar apuntat. I això es pot fer fins el 15 d'octubre vinent.

El primer llibre que es llegirà i es treballarà en aquest grup de lectura serà "L'Illa de Paidonèsia", basat en una ïlla del Carib on no hi pot entrar cap habitant major de 12 anys.

Els interessats a formar part del grup, recordeu que les inscripcions estaran obertes fins el 15 d'octubre per engegar després la primera sessió el 13 de novembre. Les trobades es faran un cop al mes a les cinc de la tarda fins el mes de maig de l'any vinent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar