Publicitat
Publicitat

L' estrella de la cartellera, Joker

L'esperada estrena de 'Joker', amb Joaquin Phoenix, la gran estrena de la setmana. També hi ha cinema infantil amb 'El rey ruc', drama amb 'La directora de orquestra' o de superació personal amb 'Una pequeña mentira'.



El títol que s'emportarà tot el protagonisme a la cartellera aquest cap de setmana és 'Joker', l'etern enemic de Batman torna de nou a la pantalla gran amb Joaquín Phoenix de protagonista. Una pel·lícula de la qual actualment tothom parla i que arriba amb el Lleó d'Or a millor pel·lícula del Festival de Venècia.

Els dolents de la pel·lícula a vegades són tan memorables o més que els protagonistes és per això que l'enemic més temible de l'univers Batman, torna a la pantalla amb cinta pròpia. Fa poc el vam gaudir a 'Suicide Squad' interpretat per Jared Leto. Aquesta vegada, però ens traslladarem als orígens del personatge al film titulat Joker. I és que la pel·lícula és una autèntica caiguda a l'abisme on descobrim els motius pels quals un pobre home anomenat Arthur Fleck acaba sent el sociòpata que té Gotham City atemorida. Arthur Fleck s'enfronta dia a dia les burles i el menyspreu de la societat. Ell treballa de pallasso per hores i de nit intenta convertir-se en monologuista, però no acaba d'encaixar. La seva rialla desfrenada li genera més d'un problema, però la realitat és que viu al límit de la realitat i la bogeria, una mala decisió desencadenarà una sèrie de tràgic esdeveniments.

I des d'Holanda i amb una campanya de marketing molt més petita arriba la cinta ‘La directora de orquesta’. Biopic d’Antonia Brico , que es va convertir en la primera directora de l’Orquestra Filharmònica de Berlín i també de la de Nova York. La cinta repassa la trajectòria vital de la pianista i directora holandesa, des que va emigrar amb els seus pares cap als Estats Units i fins a triomfar en un món d’homes, amb totes les dificultats i proves que va haver de superar.

Des de França arriba una comèdia amb toc dramàtic titulada 'Una pequeña mentira'. Théo un jove de dotze anys i molt responsable, continua creient amb el seu pare tot i les decepcions que aquest li genera. El jove estarà a punt de fitxar per un gran equip de futbol, per finalment per la seva alçada no entra dins el club. Per no donar-li una mala notícia al seu pare, li explica una petita mentida que de mica en mica s'anirà fent més i més gran. Però que també els unirà cada dia més i tal vegada servirà per recuperar la il·lusió a la vida de l'adult.

{{ tall pequeña }}

I aquesta setmana també hi ha animació 'El rey ruc' cinta paquistanesa que planteja les eleccions successòries del Rei Lleó, que ha decidit jubilar-se. Tot plegat és una excusa per donar credibilitat al seu successor. Però  un humil ruc, acabarà sent el candidat del poble i també víctima de la manipulació de la consellera del rei , que vol evitar que el candidat oficial prengui el relleu del rei per, així, poder controlar ella el tro a través d’un candidat alternatiu. Una cita on els petits gaudiran amb la música, l'humor i l'animació i els adults trobaran moltes picades d'ullet a la política actual. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar