Publicitat
Publicitat

Cabaret Passion Rouge de nou a l'Escala

El musical Cabaret Passion Rouge, de la companyia Oriart torna a l'Escala després de la bona acollida de l'any passat. Ho fa com a clausura d'un cicle de dos anys amb més d'una vintena de representacions de l'espectacle. OriArt porta novetats dins el musical i molta més experiència.

El CER L'Escala acull aquest diumenge dia 6 el musical Cabaret Passion Rouge de la companyia OriArt. Un espectacle que ja es va poder veure a l'Escala el febrer de 2018, amb una de les seves primeres representacions. Des de llavors el musical ha fet gira arreu del país, creixent tant interpretativament com d'elenc. Aquest diumenge tornen a l'Escala, per oferir la penúltima representació de Cabaret Passion Rouge.

 

Amb l'actuació de diumenge la companyia tanca un cicle amb un musical que han representat al llarg de dos anys. Sense temps per descansar el grup ja treballa amb noves propostes amb un estil força diferent. 

Creada l'any 2015, la Companyia Oriart ofereix espectacles còmics i musicals de diferents formats. Amb creacions pròpies com Cabaret Passion Rouge i Després de la mort, què?.

Tots aquells que vulguin gaudir d'una tarda de teatre musical, tenen una cita aquest diumenge a les sis de la tarda al CER per gaudir de Cabaret Passion Rouge. Les entrades es posaran la venda una hora abans de la funció a 7 euros pels socis del cer i 8 els no socis.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar