Publicitat
Publicitat

Finalitza el segon cicle d'Arrel i amb Salero

D'arrel i amb salero, tanca la segona edició de cançó popular amb excel·lents xifres de públic, bona programació i omplint un buit cultural de la cançó catalana tradicional que no té cabuda dins els espectacles de gran format.



Mirna va ser l'última artista convidada dins el segon cicle de concerts d'arrel i amb salero, un concert íntim i molt poètic. Un espectacle musical basat en l'obra de la poeta Montserrat Abelló.

Tretze poemes d'Abelló cantats des de l’emoció de Mirna Vilasís i musicats per Xavi Múrcia. Versos eterns de la cultura catalana convertits ara amb cançons d'autor a ritme de folk i jazz. 

Amb aquest concert el cicle posava punt final a la segona edició d'aquest cicle de cançó popular que va arribar amb la voluntat de dotar l'Escala d'un punt de trobada de la cançó popular i d'autor. Un total de sis concerts dividit en dos blocs importants i que han permès escoltar a Ut, Mirabel, Cor País Meu, Solistes de la Costa, Tres de Ronda i Mirna.

Des de l'organització d'aquest segona cicle d'arrel i amb salero s'està molt satisfet amb la resposta del públic, ja que en diversos ocasions l'Alfolí de la Sal ha quedat petit per acollir a tots els assistents. Un fet que demostra l'interès per la cançó tradicional i d'autor.

 

Vista la bona resposta, ja s'està treballant amb la programació de 2020.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar