Publicitat
Publicitat

L'oficina del Síndic de Greuges de Catalunya a l'Escala

Un equip del Síndic de Greuges de Catalunya visita demà l'Escala per atendre des de la proximitat les queixes dels escalencs. L'únic antecedent d'aquest tipus de visita va ser l'any 2015. Es pot concertar visita o es pot acudir directament a Can Masset on s'atendran le visites.

El Síndic de Greuges de Catalunya és la institució de la Generalitat de Catalunya amb la missió principal de garantir el dret que tenen totes les persones a una bona administració governamental. Atén aquelles persones que s'han sentit desamparades davant l'actuació o la manca d'actuació de l'administració, ja sigui local o autonòmica. Una institució encapçalada des de 2004 per Rafael Ribó.A banda d'atendre les queixes i reclamacions a la seva seu central de Barcelona, ja fa anys que el síndic té un equip que es desplaça arreu del territori amb l'objectiu d'apropar-se més al ciutadà. A l'Escala va venir-hi per primer cop ara fa quatre anys, el 2015.

Les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra l'administració o contra les empreses que presten serveis d'interès general poden concertar entrevista trucant al telèfon gratuït 900.124.124 o enviant un correu electrònic a sindic@sindic.catLes queixes més habituals que es plantegen en aquestes visites són temes socials, de salut o d'educació.

L'equip del síndic desplaçat demà a l'Escala atendrà els qui tinguin qualsevol qüestió a Can Masset. És interessant demanar cita prèvia, si bé també s'hi pot acudir sense visita concertada, tot i que llavors el temps d'espera pot ser que sigui més llarg.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar