Publicitat
Publicitat

El sènior masculí de bàsquet debuta amb victòria (67-57)

El sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala s'estrena amb victòria a casa contra el Bescanó. El resultat 67 a 57. Recordem que els de Goran Minic estan jugant en una lliga de quatre equips i en funció de com vagin els resultats dos es classificaran a la lliga de Tercera Catalana A i dos a la lliga B. 

El sènior masculí del CB l'Escala comença amb bon peu. Els de Goran Minic s'han desfet del Bescanó de 10 punts de diferència. El resultat: 67 a 57. Va ser un partit molt ajustat i tot es va trencar en el darrer quart. Els resultats dels períodes: 7 a 9, 30 a 27, 44 a 46 i 67 a 57. L'Escala va perdre 2 quarts, el primer i el tercer quart. La victòria va ser molt treballada.

L'experiència i veterania d'Albert Comas, Miquel Martí, Robert Costey i Ivan López anirà bé pels joves que van pujant perquè el futur són ells.

Recordem que el sènior masculí juga en una lliga de quatre equips. Una vegada s'hagin enfrontat un cop entre ells, els dos millors competiran en la lliga A i els dos pitjors a la lliga B. La competició A serà una lliga formada per més d'una desena d'equips de la província que qui quedi primer assolirà l'ascens a Tercera Catalana. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar