El Sabadell Nord remunta i s'emporta els tres punts de l'Escala (1-2)

El FC l'Escala encaixa la segona derrota de la temporada i baixa a la setena posició del grup primer de la Primera Catalana. Tot i aquesta derrota contra el Sabadell Nord, els de Sepu són setens amb la mateixa puntuació que sisè i cinquè classificat respectivament. El pròxim examen és a Mollet.

Va posar-se per davant, però va acabar perdent. L'Escala encaixa la segona derrota de la temporada, la primera a casa. El Sabadell Nord s'ha emportat els tres punts del Nou Miramar.

En el minut 25, Jam Baldeh feia l'1 a 0. Va ser un gol que neixia en una jugada a pilota parada. Concretament de corner.

I a la segona part, la remuntada del Sabadell. En el minut 51, David López feia l'1 a 1 després d'una bona paret entre Sergi Martí i Omar Qanni que culmina amb el gol del dorsal 11 visitant.

La remuntada arribava a les acaballes del duel, en el minut 84, quan Carlos Silva va aprofitar aquesta pilota que no va quedar-se el porter Moha Chaoui.

L'Escala durant el partit va tenir ocasions, però no les va materialitzar. En el minut 8, un corner de Marçal Saénz acaba amb un remat de cap i el porter Yuri es llueix.

De nou, perill a través d'un corner. En el minut 9, Marçal Saénz envia la pilota en el segon pal i ni Moha Chami, Botxi ni Arnau Gallardo rematen a la perfecció. Tot acaba amb un xut alt de Lluís Baldeh.

En el minut 30, l'equip de Sepu va estar a punt de fer el segon. Arnau Gallardo va fer la centrada per la banda esquerra i Alon Firdman envia la pilota per sobre del travesser.

En el minut 74, Musa Fatty va estar a punt de sorprendre a Yuri, però va fer una gran parada.

I en el 87, centrada de Pau Ribas i remat de Botxi sense èxit.

El Sabadell va tenir tres arribades destacades durant el partit, a banda de les jugades del gol. En el minut 22, el Sabadell va posar perill a la porteria de l'Escala gràcies a la jugada d'Alejandro Moreno per la banda esquerra. La defensa escalenca va poder aturar l'atac sabadellenc.

Segons més tard, Martí va enviar la pilota des del seu camp i David López va fer un remat que no va anar entre els tres pals.

I en el 90, el porter Moha Chaoui ha fer una gran intervenció. Va solucionar bé aquest u contra u.

L'Escala tanca la jornada a la setena posició amb un total de 6 punts, mateixa puntuació que Mollet, el pròxim rival.