Publicitat
Publicitat

Stallone vs Elejalde

Aquesta setmana dues grans estrenes arriben als cinemes, parlem del retorn de Rambo, amb la seva última entrega titulada Last Blood i el més nou del director Alejandro Amenábar 'Mientras dure la guerra'. 

Per aquest últim cap de setmana de setembre arriben dues grans estrenes, suficientment potents per optar a la primera posició dels rànquings així que viurem una bona batalla per saber quina de les dues aconsegueix el número 1.Una de les destacades és 'Rambo: Last Blood', Sylvester Stallone recupera el seu personatge estrella que vam conèixer l'any 1982 amb el primer film de la popular saga. Rambo està formada per 4 pel·lícules, a les quals aquest cap de setmana s'afegirà una nova entrega i sembla ser que la última. 

En aquesta ocasió John Rambo es troba en hores baixes i vivint a un ranxo a Arizona, però quan rep la notícia que una jove molt estimada per ell ha desaparegut, després d'haver travessat la frontera a Mèxic per a assistir a una festa, decideix anar a buscar-la. Així s'embarca en un complicat viatge, enfronta-se a un dels narcotraficants més agressius i descobreix que darrere la desaparició hi ha una xarxa oculta de tràfic de persones. Amb set de venjança complirà una última missió utilitzant totes les seves habilitats de combat.

Juntament amb Stallone hi haurà l’actriu Paz Vega interpretant Carmen Delgado, una periodista encarregada de cobrir les informacions sobre el narcotraficant mexicà que s’associa amb Rambo. Al film també hi participaran els actors espanyols Sergio Peris-Mencheta i Óscar Jaenada, els quals interpretaran els papers de malvats.

I després del seu pas pel Festival de San Sebastián arriba el més nou d'Alejandro Amenábar 'Mientras dure la guerra' un film que ha aixecat polèmica dins l'entorn polític actual. Amenábar utilitza la Guerra Civil Espanyola d'escenari principal i se serveix de la figura d'Unamuno per explicar la postura política dels indecisos. 

Mientras dure la guerra no és una pel·lícula biogràfica de l'escriptor i rector de la Universitat de Salamanca, Miguel de Unamuno, sinó un retrat d'una guerra des de la perspectiva dels intel·lectuals. El film ens presenta un Unamuno que descontent amb la República, tot i haver-li donat suport  es posiciona a favor del règim per comoditat. A ell li agrada la seva vida i no pretén canviar pràcticament res. A mesura que avança la guerra el mateix Unamuno s'adona que poder ha comès un gran error.I això mostra el film, en qualsevol batalla política amb o sense guerra trobem dos blocs clarament diferenciats però també hi ha un tercer bloc que són els no-posicionats o indecisos i el film els remarca amb la figura de Miguel de Unamuno, un exemple carismàtic i potent d'un intel·lectual completament indecís.

Karra Elejalde es posa els pantalons del catedràtic Unamuno, Eduard Fernández apareix com a Millán Astray i Santi Priego com al Caudillo; tots tres amb unes posades en escena impecables. 

Per aquells que busquin filma menys populars o no tan anunciants des de França arriba “El papel de sus Vidas” d’Anna Giafferi. Un film amb la temàtica de l’intercanvi de persones de semblances similars, al més pur estil Tú a Boston y yo a California o El príncipe y el mendigo.Una gran actriu en declivi, accepta formar part d’una comèdia de petit format per impulsar de nou la seva carrera. Abans però decideix fer-se un retoc estètic, que resulta un autèntic fracàs i li provoca una inflamació difícil de dissimular. Per poder salvar la seva carrera, li demana a una senzilla perruquera d’aparença molt semblant a ella que la substitueix fins que ella aconsegueixi millorar la seva imatge. 

I des de la Índia i de la mà de Rohena Gera, arriba “Señor” un drama romàntic on les diferències socials són les protagonistes.La vídua Ratna abandona la seva llar per anar a viure a Bombay, on serà l’assisten d’un jove de familia benestar que pateix una depressió després de descobrir que la seva xicota l’enganyava.Ratna amb el permís del seu cap fa hores com aprenen de sastre per dedicar-se a l’alta costura. Tot i les oposicions dels familiars i amics i la diferencia de castes entre els dos surggeix una gran atracció.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar