Publicitat
Publicitat

El xinès Yeh Chih Wei i el rus Maxim Chaplygin han de ser els puntals del CER l'Escala

El CER l'Escala de la Superdivisió Masculina de tennis taula ha incorporat dos jugadors estrangers per la present campanya. Són el xinès Wei i el rus Chaplygin. Un any més seguiran el suec Anders Erikson i Sergi Grau. I pugen al primer equip Iker González i Norbert Tauler. La lliga s'inicia aquest divendres.

El CER l'Escala està a punt pel debut. La plantilla ja la té tancada. Enguany, el primer equip de tennis taula comptarà amb un total de 6 jugadors, dos dels quals són nous, el jugador xinès i el jugador rus. 

El xinès Yeh Chih Wei té 29 anys i viurà a l'Escala. La que és ja la primera espasa de l'equip ha competit en la lliga anglesa i ha près part en certaments internacionals amb la selecció de Taiwan. El club espera que tingui un percentatge favorable del 80%. 

Per la seva banda, el rus Maxim Chaplygin té 22 anys i és un lluitador nat. El CER estima que tindrà un percentatge favorable d'entre el 60 i 65%. 

També formaran part d'aquest projecte, el suec Anders Eriksoon i el català Sergi Grau. I enguany s'incorporen a la primera plantilla els joves Iker González i Norbert Tauler que, per quart any consecutiu, s'entrenen al CAR de Sant Cugat. 

La Superdivisió Masculina comença amb un calendari molt difícil pel CER. En les quatre primeres jornades, l'equip s'enfronta als tres equips que van quedar a la part més alta de la classificació el curs passat: Borges, Cajasur i Arteal Santiago. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar