Publicitat
Publicitat

El Club Tennis l'Escala juga un partit internacional contra un equip belga

L'equip belga de tennis RTC Jemappien s'ha enfrontat aquest matí en el Club Tennis l'Escala ha guanayat per 3 a 4. S'ha tractat d'un duel internacional que se celebra com ja és tradició a finals de setembre. Són jugadors veterans que aprofiten la seva estada en el nostre municipi per enfrontar-se a l'equip escalenc.

Aquest matí, les dependències del Club Tennis l'Escala un any més han estat l'escenari del tradicional partit internacional contra l'RTC Jemappien, un equip de Bèlgica, que a finals de setembre, com ja és tradició visita el nostre poble i aprofita per enfrontar-se a l'equip escalenc. Són gent veterana i han vingut 7 parelles, 14 jugadors. S'han jugat diferents duels de 10 a 3/4 d'1. Després, els de l'Escala han ofert anxoves i productes locals als seus rivals i ells han portat cerveses belgues perquè les provessin.  

Per cert, que incriure's en el Club Tennis l'Escala valdrà un 50 per cent més barat durant els mesos d'octubre i novembre. 

També s'han obert les incripcions per l'escola de tennis, apta per a nens i nenes que tinguin més 5 anys. 

Al mes d'octubre comencen els torneigos socials i també l'Interclubs, que per segon any, es competirà amb els equips +30 i +40. La competició de pàdel no s'iniciarà fins al gener.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar