Publicitat
Publicitat

ERC de l'Escala acusa el govern de tergiversar la realitat

Esquerra Republicana creu que la signatura del conveni pels gossos abandonat i perduts amb el Consell Comarcal va ser un error. Considera que hi havia solucions millors a nivell local, que no es van treballar prou. La formació acusa l'equip de govern de faltar a la veritat.

El grup municipal d'Esquerra Republicana a l'Escala acusa l'equip de govern de lo atenir-se a la realitat quan justifica el conveni entre l'Escala i el Consell Comarcal de l'Alt Empordà per a la recollida als carrers dels gossos abandonats o perduts, que es gestiona des de la gossera de Figueres.Des d'Esquerra s'explica que no s'ha dit la veritat sobre la possibilitat que una empresa de l'Escala podés acollir aquest servei, que sí que hi havia disposició però que era necessària inversió des de l'ajuntament.Segons Esquerra Republicana, que més de 50 municipis tinguin conveni amb  el Consell Comarcal, no vol dir que l'Escala hagi de seguir la mateixa línia.

Vist el que va passar al ple municipial creu que la confiança entre Esquerra republicana i govern ha quedat tocada, tot i que es confia en poder redreçar la situació.

Durant el ple va sortir a debat la compatibilitat en aquest tema de pertànyer a l'Anxova Peluda i de ser portaveu d'Esquerra Republicana.Etna Estrems creu que és una manera de dir a les associacions que no es posin en política.

Són declaracions del programa La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà , que es pot veure íntegre en la programació a la carta a www.canal10.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar