L'obra d'art de Lluís Baldeh no serveix per superar el Rubí (3-1)

El FC l'Escala encaixa la primera derrota a Primera Catalana en el camp del Rubí per 3 a 1. D'ocasions se'n van tenir però no es van traduir. La mala notícia, a banda del resultat, va ser la lesió d'Ignasi Massó.En aquesta cita no va jugar Jam Baldeh per molèsties ni tampoc Nil Congost que ha fitxat pel Banyoles.

Primera derrota de la temporada. El FC l’Escala perd 3 a 1 al camp del Rubí i tanca la jornada número 3 al a quarta posició del grup primer de la Primera Catalana.

En el minut 21, el Rubí s'avançava amb una contra. El jugador escalenc Marçal Saenz perdia la pilota i no es va defensar bé aquest contraatac. Tot acaba amb un xut tou, des de l'interior de l'àrea, d'Oscar Uroz. El porter Moha Chaoui no va estar atent.

En el minut 40, els rubinencs van fer el 2 a 0 a pilota parada. Corner i cop de cap de Marc Gracia, el dorsal 5 del Rubí.

A la segona part, els locals van fer el 3 a 0. Concretament en el minut 62. Després d'una gran jugada col·lectiva, l'equip d'Albert Fernández va apropar-se a l'àrea de l'Escala i Uroz va fer l'assistència cap a Raul Pérez i aquest amb un gran xut amb el peu esquerra va superar a Moha. Feia dos minuts que Pérez era al camp.

I a les acaballes de l'enfrontament, l'Escala va fer el gol de l'honor. El 3 a 1. Lluís Baldeh feia un autèntic golàs, una obra d'art, una diana magistral. Podria ser un dels gols de la jornada sense cap mena de dubte. Un xut amb el peu esquerra bat a Juan Manuel Beas. El resultat 3 a 1.

L'Escala les va tenir però no les va materialitzar. Per exemple, Ignasi Massó va fer jugada individual i Ayoub Haiba amb la pinta de la bota va tocar la pilota i el porter la va treure amb els dits.

O aquesta gran ocasió. Passada d'Uri Sala a Marçal Saenz on la pilota no va entre els tres pals.

O aquesta. Passada de Lluís Baldeh a Dudu o queda sol davant del porter.