Publicitat
Publicitat

Presentació de noves accions comercials

Presentades les accions comercials per aquest 2019 i el full de ruta per a les accions destacades dels propers anys. Un acte a tres bandes amb la UBET, l'ajuntament i la conferència a càrrec del Training Group, conferenciat, escriptor i provocador digital Lluís Serra.

L'Escala ha presentat les accions comercials i el full de ruta dels anys vinents, per millorar i ajudar el comerç local. Al mateix temps aconseguir una identitat comercial pròpia i convertir l'Escala en un gran centre comercial obert. Durant la jornada de presentació es va comptar amb el training group, professor i provocador digital Lluís Serra, qui va oferir una conferència de caràcter motivador adreçat als emprenedors, una xerrada per destacar el més important de cada un i demostrar que els temps han canviat i per tant la manera de vendre els productes també. Una conferència per oferir una visió disruptiva de la figura del comerciant a la societat actual.

El president de la UBET, Dani Espinal comentava la intenció de fer créixer el nombre de soci de la UBET per així superar la xifra actual de 150, també explicava les campanyes immediates que s'estan preparant. La novetat la campanya de la castanyada.

{{ tall Dani Espinal UBET }}

Al mateix temps es comentava la intenció de millorar i modificar la campanya del viatge de Nadal, una proposta amb un llarg recorregut i tradició dins la UBET però que cal replantejar-se.

Des de la UBET es presentava la novetat de la targeta Empordà Card un sistema de fidelització del client, que permet conèixer millor els usuaris i així millorar la seva experiència de compra. Una targeta present a Figueres o Roses entre altres poblacions.

Finalment, la regidora de comerç Marta Rodeja presentava un recull del més destacat del Pla comercial elaborat l'any 2018 i detallava les millores per aquest 2019 i també de cares el 2020. Un dels objectius principals, potenciar el comerç local i fer marca l'Escala. Per això s'ha preparat un seguit de material, el més visible les bosses comercials amb l'eslògan 'La teva botiga arran de mar'.

Per tal d'ajudar al comerç local, des de l'ajuntament també s'han fet un seguit de millores entre elles ajudes econòmiques i subvencions i millores dels locals buits per reconvertir-los en aparadors. 

Dins la mateixa línia s'ha confeccionat tòtems comercials i panells informatius que properament s'instal·laran als diferents aparcaments del municipi. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar