Publicitat
Publicitat

Un viatge a les estrelles el més destacat de les estrenes de cinema

L'actor Brad Pitt viatja als límits del Sistema Solar a la seva nova pel·lícula 'Ad Astra'. Tot per intentar trobar el seu pare, qui el va abandonar 20 anys abans per emprendre una missió a Neptú.

Després de grans èxits de taquilla com van ser Gravity, Interstellar, Marte o Frist Man, aquesta setmana ens arriba una nova aventura espacial 'Ad Astra'. Ho fa com les seves predecessores amb una gran estrella protagonista, ni més ni menys que Brad Pitt qui molts asseguren que ha iniciat la seva carrera per aconseguir l'Oscar a millor actor, tot i que ell sempre ha dit no estar-hi massa interessat.

El film està dirigit per James Gray i explica la vida d'un enginyer amb un cert grau d'autisme. Qui emprèn un viatge a través del Sistema Solar per intentar trobar el seu pare, que el va abandonar 20 anys abans per emprendre una missió a Neptú. L'objectiu és descobrir què va passar amb aquella missió i localitzar la nau amb què viatjava la primera tripulació. A Brad Pitt s’hi uneixen també Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Liv Tyler, Donald Sutherland o Jamie Kennedy.

Els fan de la sèrie televisiva britànica 'Downtown Abbey' estan d'enhorabona doncs aquest cap de setmana podran reviure les aventures dels Crawley a la pantalla gran amb el salt de la sèrie a pel·lícula. Julian Fellowes, creador i guionista de la sèrie, va deixar molt ben tancades les subtrames de la sèrie després de sis temporades. Tot i això ha sabut desfilar nous conflictes per generar interès a l'espectador amb aquest llargmetratge que continua amb la vida dels Crawley al mateix punt on va finalitzar la sèrie.

Al film 'Downtown Abbey, la família d'aristòcrates Crawley  i el servei  es preparen per a un moment crucial: la visita del rei i la reina d'Anglaterra. L'anunci de la visita reial i els frenètics preparatius agiten les vides d'uns i altres. La cinta està protagonitzada pel mateix repartiment d'actors i actrius de la sèrie original.

Finalment destacar dos films de gèneres molt diferents, el primer 'Cegado por la luz', film basat en «Saludos desde Bury Park», les memòries del periodista Safraz Manzoor, ciutadà britànic d'ascendència pakistanès. Film ambientat als anys 80 i rodejat de grans èxits musicals que fan d'ella un atractiu per a tots els amants de la música. Javed escriu poesia com a via escapatòria a la intolerància de la seva ciutat natal i també a la intolerància del seu pare envers la seva forma de vida. Un dia un company de classe li fa escoltar la música de Bruce Springsteen, i el jove troba en les lletres del «Boss» grans paral·lelismes amb la seva vida.

I per aquells que prefereixin una bona dosis de terror tenen 'Ghostland' film que arriba pràcticament un any després de la seva estrena a Sitges 2018.El director Pascal Laugier fa de la casa heretada per una mare i les seves dues filles l'escenari principal. Setze anys després de l'herència, les tres dones es tornen a reunir a la casa, l'una convertida en una novel·lista d'èxit i l'altra, víctima de desequilibris mentals que ha viscut a la mateixa casa amb la mare durant tot aquest temps.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar